/
/
Nieuwe medewerker: Twan Buizert

Nieuwe medewerker: Twan Buizert

Als nieuwe medewerker bij Aweja Railsystemen BV, wil ik me graag even voorstellen: Mijn naam is Twan Buizert, 43 jaar en sinds dit jaar (1 februari 2020) in dienst gekomen bij Aweja ter ondersteuning voor de projecten en de projectleiding.

Ik ben bij Aweja begonnen omdat ik een switch wilde maken vanuit de kozijnen branche naar iets nieuws met meer uitdaging: Railsystemen! De afwisseling in werkzaamheden, de leuke collega’s en de connecties met wereldwijd georiënteerde bedrijven maken het nu al een geslaagde switch! Mocht je zakelijk meer over me willen weten, dan ben ik te vinden op LinkedIn, waar ik graag nieuwe, zakelijke contacten opbouw. Tot snel!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.