/
Veiligheid & Certificering

Veiligheid & certificering

Alle monteurs van AWEJA Railsystemen BV zijn VCA gecertificeerd, hebben een heftruckcertificaat en het certificaat bedieningsman hoogwerker.

Naast alle supervisors op de bouwplaats zijn ook onze kantoormedewerkers VCA-VOL gecertificeerd en hebben wij opgeleide en ervaren BHV-ers in dienst. Gecombineerd met de wekelijkse veiligheidstrainingen op locatie bij onze eindklanten maakt dat onze montageteams hun werk uitvoeren met oog voor hun veiligheid en de mensen om hen heen.

Alle lassers van AWEJA railsystemen zijn Lloyds gecertificeerd en moeten ieder half jaar een examen afleggen om dit certificaat te behouden. De examenstukken worden getest in een laboratorium om te zien of aan alle kwaliteit- en sterkte-eisen wordt voldaan. Dit interne opleidingsprogramma maakt dat AWEJA Railsystemen haar klanten een uitgebreide garantie kan geven op de verrichte installaties en in het bijzonder het laswerk

Bij werkzaamheden in de USA of Groot Brittannië werken onze monteurs met speciaal gereedschap afgestemd op de voltage en veiligheidseisen van het land, daarnaast beschikken wij over volledig uitgeruste mobiele werkplaatsen voorzien van een gecertificeerde elektrische installatie.

Wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag te woord.