Laatste nieuws

12 containers in 1 week

Afgelopen week werden er bij Aweja Railsystemen in Ulft in totaal 12 zeecontainers geladen met als eindbestemming diverse magazijnen over de hele wereld. Zoals Kuala Lumpur, Brisbane Australie, Atlanta Georgia, Columbus Ohio en Santiago Chili. Een duidelijk signaal dat de zomervakantie erop zit.

Lees verder »

Railrenovatie in Ierland succesvol afgerond

Afgelopen zomer hebben 2 teams van AWEJA Railsystemen in een dag- en een nachtploeg een railsanering uitgevoerd in Limmerick Ierland. In 2 weken tijd werd een compleet railsysteem bestaande uit 6 rechte gangen van 82m en een wisselgang van 35m verwijderd en opnieuw gemonteerd.

Lees verder »

Aweja “hartveilig” na installatie AED

Recentelijk is bij AWEJA in Ulft een AED opgehangen. Er zijn nauwelijks zogenaamde witte vlekken meer in de gemeente Oude IJsselstreek, waar het gaat om beschikbare AED-apparaten. Dat betekent dat iemand die een hartstilstand krijgt, goede kans heeft dat er snel een AED terplekke komt. Om de dekking verder te verbeteren hangt er nu dus ook bij AWEJA een AED. AWEJA is niet het enige bedrijf waar recentelijk een AED is opgehangen. Lees hierover meer onder de foto.

Lees verder »