Laatste nieuws

Railrenovatie in Ierland succesvol afgerond

Afgelopen zomer hebben 2 teams van AWEJA Railsystemen in een dag- en een nachtploeg een railsanering uitgevoerd in Limmerick Ierland. In 2 weken tijd werd een compleet railsysteem bestaande uit 6 rechte gangen van 82m en een wisselgang van 35m verwijderd en opnieuw gemonteerd.

Lees verder »

Aweja “hartveilig” na installatie AED

Recentelijk is bij AWEJA in Ulft een AED opgehangen. Er zijn nauwelijks zogenaamde witte vlekken meer in de gemeente Oude IJsselstreek, waar het gaat om beschikbare AED-apparaten. Dat betekent dat iemand die een hartstilstand krijgt, goede kans heeft dat er snel een AED terplekke komt. Om de dekking verder te verbeteren hangt er nu dus ook bij AWEJA een AED. AWEJA is niet het enige bedrijf waar recentelijk een AED is opgehangen. Lees hierover meer onder de foto.

Lees verder »

8 AWEJA lasspecialisten opnieuw gecertificeerd

Om de kwaliteit te blijven waarborgen en perfectie na te streven, worden onze lassers ieder half jaar beoordeeld op hun kistlas/koplaswerkzaamheden in de praktijk. Iedere 2 jaar moeten er echter 2 officiële examen kistlassen worden gemaakt welke door een examinator en het laboratorium worden onderzocht en getest. Het resultaat van het recente 2 jaarlijkse examen is dat alle 8 collega’s hun certificaat weer hebben behaald, heren gefeliciteerd!

Lees verder »

Railtraject vrieshuis Atlanta USA gereed

Eind februari leverden we in Atlanta Georgia het railtraject op voor een groot nieuw koel- en vrieshuis. Het betrof een installatie van 7 x 85m1 rail S49 met bijbehorende buffers, ganguitrusting en 7 x 83m1 stroomrail voor het palletmagazijn. Tevens monteerden we nog eens 12 x 85 stroomrail voor een shuttlemagazijn.

Lees verder »