Laatste nieuws

12 containers in 1 week

Afgelopen week werden er bij Aweja Railsystemen in Ulft in totaal 12 zeecontainers geladen met als eindbestemming diverse magazijnen over de hele wereld. Zoals Kuala Lumpur, Brisbane Australie, Atlanta Georgia, Columbus Ohio en Santiago Chili. Een duidelijk signaal dat de zomervakantie erop zit.

Lees verder »

Gleiserneuerung in Irland erfolgreich abgeschlossen

Im vergangenen Sommer haben zwei Teams von AWEJA in einer Tag- und Nachtschicht eine Schienensanierung in Limmerick, Irland, durchgeführt. In 2 Wochen wurde ein komplettes Schienensystem, bestehend aus 6 geraden Gleisen von 82 m Länge und einem Weichengleis von 35 m Länge, ausgebaut und wieder zusammengebaut.

Lees verder »

Aweja “hartveilig” na installatie AED

Recentelijk is bij AWEJA in Ulft een AED opgehangen. Er zijn nauwelijks zogenaamde witte vlekken meer in de gemeente Oude IJsselstreek, waar het gaat om beschikbare AED-apparaten. Dat betekent dat iemand die een hartstilstand krijgt, goede kans heeft dat er snel een AED terplekke komt. Om de dekking verder te verbeteren hangt er nu dus ook bij AWEJA een AED. AWEJA is niet het enige bedrijf waar recentelijk een AED is opgehangen. Lees hierover meer onder de foto.

Lees verder »