Laatste nieuws

Wereldreizigers met 2 rechter handen gezocht!

AWEJA Railsystemen B.V. is een echte Achterhoekse onderneming die zich al bijna 30 jaar lang bezighoudt met ontwerpen, leveren, monteren en het saneren van railsystemen in hoogbouwmagazijnen wereldwijd. Vanuit ons kantoor in Ulft bedienen we klanten in geheel Europa, Azië, Australië, Afrika en het Amerikaanse continent.

Om aan de grote vraag vanuit ons vaste en
trouwe klantenbestand te kunnen voldoen,
zijn wij voortdurend op zoek naar railmonteurs.

Lees verder »

AWEJA, specialist in railsaneringen!

Met ruime ervaringen op alle continenten (behalve de Zuidpool), is AWEJA koploper als het gaat om het saneren en renoveren van railsystemen in hoogbouwmagazijnen. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en uitvoering binnen de gestelde doorlooptijd, tot op heden was iedere sanering binnen de gestelde tijd afgerond. Uiteraard naar volle tevredenheid van onze klanten en in directe en nauwe samenwerking.

Lees verder »

De containers vliegen de deur uit

2024 is nog maar anderhalve maand oud, maar de containers met complete railsystemen verlaten aan de lopende band ons pand aan de Stenenmaat 10 in Ulft.

Klanten in Mexico, Australie, de Filippijnen, Vietnam en diverse bestemmingen in de USA zijn alweer in blijde afwachting van onze leveringen.

Lees verder »

Schließung zum Jahresende Aweja

Met trots kijken we terug op een uiterst succesvol 2023, waarin we – samen met onze opdrachtgevers – fantastische projecten hebben gerealiseerd. We kijken vooruit naar veelbelovend 2024 met een volle orderportefeuille.

Lees verder »